startsida | behandlingar | tips | länkar | om företaget | kontakt

GAIA form - elektrolipolys
Oönskat fett och celluliter i problemområden som t ex mage, stuss, lår och överarmar är ett stort problem hos många. Med Elekrolipolys kan man erbjuda smärtfri fettreducering med självhäftande elektroder utan muskelsammandragningar eller annat obehag.

Elektrolipolys kombinerat med lymfdränering är en helt ny metod för avlägsnande av oönskat fett. Fettet avlägsnas på de ställen du önskar utan ansträngning eller obehag - för gott! Hur stor fettreducering man uppnår varierar med kroppsbyggnad, men de flesta går ner flera centimeter redan efter första behandlingen.

Före behandling: Fettcellen har ökat så mycket i volym att de pressar samman blodådrorna och förhindrar normal blodcirkulation.

Efter behandling: Electrolysbehandling har reducerat fettcellens volym så att den normala blodcirkulationen fungerar igen. Detta leder till att celluliten blir starkt reducerad eller försvinner helt.

Hur fungerar Elektrolipolys, i kombination med Lymfdränering?
Strömmen och pulsfrekvensen som elektroderna sänder in i fettvävnaden, förorsakar en delning av triglyceriderna till enkla fettsyror.Triglyceriderna kan inte evakueras genom cellmembranet. De enkla fettsyrorna däremot kan fritt passera genom cellväggen och ut i vävnadsvätskan, där lymfan transportera dem vidare. En lymfdränering vill påskynda och effektivisera processen. Elektrostimuleringen sker inne i själva fettcellerna och triglyceriderna omvandlas till enkla fettsyror så att de kan evakueras ut i kroppsvätskan och vidare till lymfan. Fettet som avlägsnas är borta för alltid. Den nya lymfdräneringstekniken i apparaten gör det möjligt att dränera vätskesamlingar i lymfsystemet utan manuell behandling. Lymfdränering är en helt nödvändig del av elektrolipolysbehandlingen för att göra sig av med slaggprodukter och de omvandlande fettsyrorna.

Vidare är det en del människor som har problem med vätskeansamlingar i ben, lår och armar som verkligen behöver lymfdränering. Många överviktiga har också problem med dåligt fungerande lymfsystem. Gaia Form löser lymfdräneringsproblemet med självhäftande elektroder, utan smärta eller obehag.

Vad är celluliter?
En fettcell kan öka ca 400 gånger i volym. Resultatet är att fettcellerna pressar ådrorna samman så att cirkulationen blir starkt reducerad. Detta förhindrar normal transport av oxygen (syre) och näringsämnen till cellen och koldioxidsamt andra restprodukter från cellerna. Detta cirkulationsproblem leder till anhopning av vätska och fett som stannar kvar i problemområdena. 90% av alla kvinnor har detta problem redan från puberteten. Utvecklingen är beroende av flera faktorer: arvsmassa, hormoner, blodcirkulation och näring.

Om behandlingen
Elektroderna fästes i par, parallellt med huden med ett avstånd på 3-5 cm mellan dem i hela dess längd. På detta sätt är det möjligt att behandla olika områden som knä, lår, höfter, mage och armar. Behandlingen genomförs över en period på ca 10 veckor med en behandling i veckan. Lymfdräneringen utförs 2 gånger i veckan och i 5 veckor. Totalt 20 behandlingar. Tiden är beroende på dina problemområden.

Före man börjar en elektrolipolytisk behandling, bör man företa en grundlig konsultation med terapeuten och fylla i ett intervjuschema. Du bör korrigera dina matvanor. Ät en diet med hög proteinhalt och med lite fett. Max 15-20% skall vara fett. Du får ej gå på vätskedrivande mediciner, avföringsmedel eller dieter utan salt o.d. under denna behandling. Tänk på att dricka rikligt med vatten. Rör på dig regelbundet, gå minst en rask promenad på 30 minuter om dagen.

Elektrolipolys/Lymfdränering är en fascinerande, ny teknologi,
Efter att ha prövat denna typ av behandling, vill till och med den mest skeptiske vara överbevisad om att det verkligen fungerar. Den här behandlingsformen är ett idealiskt alternativ och inte minst ett komplement till andra behandlingsformer.

fit for life, Skövdevägen 19, 544 32 Hjo, telefon 0709-13 08 99, e-post info@fit-forlife.se

irisdiagnostik
massage
kiropraktik
ryggradstränare
ljusterapi
otosan öronljus
lymfdränage
fettreducering

behandlingar

zonterapi öronakupunktur
kostrådgivning
hälsokost
presentkort
företagsbehandlingar